Unmarried Transom - Just For The Taste Of Kriste.

Skulle vilja fixa en byrå

Det är kul med inredning och det är något som jag skulle vilja ägna mer tid åt om jag hade tid. Jag skulle vilja gör iordning en gammal byrå och köpa lite slippapper och slipa ner den och sen måla den turkos eller knallgul, det tycker jag är så snyggt.
Jag skulle verklige vilja ha en sådan byrå hemma och det är något som jag hoppas att jag ska få någon dag. Det behöver ju inte kosta mycket för det är lätt att hitta en gammal byrå på någon loppis eller så. Och en köper man lite slippapper och färg och pensel och sen är det bara att sätta igång.

Borde ta tag i det 

Det är lätt att man har många sådana små projekt som man vill göra men såt ar man sig inte tid att göra det och det är ju lite synd. Borde verklige se till att jag får lite extra tid och göra iordning den så att det kan bli på det sättet som man vill.
Sen är det ju kul att veta att man har fixat den själv, att man inte har köpt det så utan att man har gjort jobbet själv och se till att det blir så fint som man vill och precis den kulören som man önskar som annars kan vara svår att hitta om man köper något som redan är klart.

Så det finns många fördelar med att göra saker på egen hand så att man verkligen får dom så som man vill och önskar. Ja det finns ju många inredningstidning som kan ge en bra och härlig inspiration och det vill man ju alltid ha. Eller så kan man kolla på nätet för att få lite bra tips och idéer på vad ma kan fixa på egen hand hemma och som inte behöver kosta mycket.